"Lille Spej på Væggen Der..."

3.0
Frankrigs svar på Wes Craven, Alexandre Aja (der har stået bag de vellykkede og ubehagelige Switchblade Romace og The Hills Have Eyes) har sat sig for at genindspille den koreanske gyser Into The Mirror, og det er der kommet en middelmådig gyser ud af.

En afbrændt NYPD-betjent Ben (en tilpas sammenbidt Kiefer Sutherland) tager et arbejde som nattevagt på et nedbrændt stormagasin. Det gamle magasin gemmer dog på et par ubehagelige hemmeligheder, der nu manifesteres i spejlene, og snart er den kære Ben og hans familie i stor fare.

Den første time af dette remake, er meget stemningsfuldt og tildels uhyggeligt. Da filmen så endelig lader "løsningen" rulle, vender skuden 180 grader og bliver overdænget med klicheer af værste skuffe, samt et påklistret actionfyrværkeri til sidst, som virker totalt malplaceret.

Filmen har dog sine øjeblikke, f.eks. er hele den første scene med Bens forgængers 'selvmord' utrolig flot og ubehageligt opbygget, og det ekstreme badekars-mord er en sjælden set modbydelighed at se på.

Desværre formår Aja ikke at holde tempoet ved lige, og resultatet er en noget ujævn affære, men okay som leje.

Tre små stjerner
Mirrors