Bon appetit!

4.0
Meryl Streep fortsætter med at forbløffe! Der har efter min menig, aldrig været en skuespiller som hende. Hendes værker er nærmest et galleri af karakter uden sidestykke. Efter mange år som skuespiller er hun stadig unik og nyskabende i sine film. Hun er aldrig blevet en parodi af sig selv, og det er sandsynligt, at hun aldrig vil blive det.
Her genskaber hun et populært ikon i den amerikanske mad-verden. Hendes glæde er meget smitsom og hendes side af filmen er et vidunder. Amy Adams’ side af historien er skam også udemærket, men bliver efter min mening til tider lidt for kliche-agtig og sukkersød, på trods af hendes udmærkede præsentation. Hver gang vi følger Amy’s side af historien venter man spændt på, at komme tilbage til Meryl's Julia. Under alle omstændigheder er jeg glad for vi havde chancen for at se denne søde skabelse fra Nora Ephron, der byder på en række af kærlige figurer.

En film der er svær at hade, og på trods af sin lidt for lange spilletid, efterlader smil og glæde… og lyst til lækker fransk mad.
Julie & Julia