Hvordan er den såkaldte "Verdens uhyggeligste film" så?

6.0
Var i Palads d. 30 oktober til forpremieren kl. 23.59 med 3 venner..

Havde hørt om filmen for lang tid siden da den jo er optaget helt tilbage i 2006 så vidt jeg ved, og har siden bare lagt og ikke rigtigt kommet nogen steder indtil Steven Spielberg tog filmen op og anbefalte Paramount at ændre slutningen og få den i biograferne. Paramount ville indspille hele filmen på ny med kendte skuespillere, men Spielberg frarådede dem at gøre det.

Filmen starter ud lidt ala blair witch/cloverfield, med en lille kamera prøve hvor Micah (manden) går lidt rundt med kameraet og filmer Katie komme hjem. De fjoller rundt og man kommer tættere ind på de 2 figurer. Kameraet får man så at vide er købt fordi Katie føler at hun er blevet forfulgt af en ånd/dæmon/spøgelse lige siden hun var 8, også selvom hun er flyttet andre steder hen. Hun har fornyeligt oplevet at hun har følt at det er kommet tilbage om natten mens de sover, og nu prøver de så at komme til bunds i det ved at optage hvad der sker om natten.

Vil ikke fortælle meget mere om handlingen da det vil ødelægge filmen, men kan KLART anbefale filmen.
Jeg er hardcore gyserfan og er ALDRIG blevet skræmt så meget og siddet med kuldegysninger over hele kroppen så mange gange i en film som denne.
Lyden fungere perfekt og er ufatteligt skræmmende, effekterne gør virkelig at man tror på det, de er SÅ VELUDFØRTE at man er i tvivl om hvordan de har båret sig an.
Man ville kunne høre 1 nål ramme gulvet i salen når man nåede til nattescenerne, folk stoppede nærmest med at trække vejret, selv jeg tog mig selv i at udbryde i råb/skrig et par gange.

Denne film er ANBEFALINGSVÆRDI og klart en film man skal se hvis man er til gys. Vil ikke råde folk til at overtale meget sarte venner til at tage med ind og se den, for den er skræmmende og de vil højst sandsynlig ikke få sovet i 1 månede efter.

DEN SKAL SES!!!! Held og lykke ;)
Paranormal Activity