My Bloody Waste Of Time...

1.0
Remakes. Os der kan huske de originale fra vores barndom er ikke meget for dem men hvis de store 70ér og 80ér ikoner skal overleve er det nok en nødvendighed. Hvis Machete svingende Jason, drømme-dæmonen med de sjove punchlines Freddy, den stumme dræbermaskine Michael Meyers og den overvægtige motorsavs fanatiker med den noget alternative ansigtsmaske skal ud til en ny generation er det nok en nødvendighed. Remakes indenfor horror-genren er der intet nyt i, det er noget man har gjort i 100 år - se bare på Dracula, Frankenstein, Dr. Jekyll og Mr. Hyde, Wolfman.
Og det er da heller ikke alle forsøg på at give de gamle drenge nyt blod der har været lige forfærdelige. Texas Chainsaw Massacre ( 2003 ) og dens prequel The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning ( 2006 ) mener jeg personligt var ganske vellykkede. The Hills Have Eyes fra 2006 var også en rigtig flot og blodig opdatering. Halloween ( 2007 ) og Friday the 13th ( 2009 ) kunne havde været bedre men kunne også havde været MEGET dårligere. Når det er sagt skal der ikke herske den mindste tvivl om at der også er lavet rigtig mange rædselsfulde remakes ( The Fog 2005, Black Christmas 2006, The Wicker Man 2006, Psycho 1998 O.S.FUCKING.VIDERE ) Og nu vi snakker "rædselsfulde" kommer vi helt narturligt til My Bloody Valentine fra 2009...
Nu har jeg ikke set den originale My Bloody Valentine fra 1981 så jeg kan ikke rigtig sammenligne MEN jeg kan tilgengæld fortælle min mening om Patrick Lussier´s afsindig ringe horrorfilm ( eller er det en komedie ??? ). Folk der har set mange film ( især horror-film ) har sikkert tit tænkt " hold da kæft det er ikke særlig godt det her - det kunne jeg havde gjort SÅ meget bedre " med et lille smil på læben. Det gør man også når man ser My Bloody Valentine - forskellen er bare at her der mener man det virkelig 100 procent. Der er intet der virker i denne film - overhovedet. Den er ufrivillig morsom på den ufede måde, tager sig selv alt, alt for alvorligt og skuespillet er så dårligt at man brækker sig en lille smule i munden når de talentløse fjolser udfolder sig på lærredet. Det her er en af de dårligste film jeg har set - nogensinde. My Bloody Waste Of Time får 1/6 stjerner ( Ebbe Iversen fra Berlingske Tidende gav den i sin tid 6/6 stjerner - ...what the FUCK! ).
My Bloody Valentine