A Bloody Good Time

4.0
Silver, Wachowski-brødrene og McTeigue er endnu engang gået sammen om at skabe en hyldest til firsernes B-ninja film.

Men der stopper ligheden også, for hvor de gamle film for det meste balancerede fint mellem ro og kaos er Ninja Assassin en maskine, der drøner fremad i samtlige 90 minutter!

Historien er papirtynd og bruges kun til at linke samtlige actionsekvenser sammen (og der er et par stykker), alle klichéer er til stede og skuespillet er derefter, men hvis man først beslutter sig for at se en film med en sådan titel er det vel heller ikke Kubrick man forventer.

Ninja Assassin er en overordentlig blodig actionfilm som ikke holder igen. Ninjaer, politifolk og civile bliver hakket ned stykke for stykke og blodet og lemmerne flyder i en lind strøm. Indrømmet kan actionscenerne godt virke en smule ude af fokus, men det taler i filmens favør, at ninjaerne kan forsvinde ligeså hurtigt som de er kommet. Ingen tid til at tænke, ingen tid til at vurdere om man nu hepper på de rigtige. Men hvad pokker? Vi sidder ikke i salen i en søgen efter sympati.

Skuespillet er heller ikke specielt mindeværdigt. Den koreanske pop-sensation bærer dog hovedrollen godt med en passende kølighed og så er der et glædeligt gensyn med ninja-legenden Sho Kosugi i rollen som den sadistiske leder af ninja-klanen.

Ninja Assassin er altså ikke noget mindeværdigt, men til gengæld en helvedes god omgang underholdning til drengerøve i alle former og størrelser og er dermed et kig værd





Ninja Assassin