Resident Evil in Space

3.0
Hvis man er stor fan af filmene Resident Evil og Event Horizon, Vil Pandorum nok tilfredsstille deres forventninger.

Pandorum har alle de velkendte moments en scifi-gyser skal ha'. Masser af skumle gange. Monstre der spiser menneskerne i bedste zombie stil. Et musikalsk score der bidrager med lidt ekstra crisp, sammen med lydeffekterne.

Dennis Quaid og Ben Foster fungerer fint som vores 2 hovedpersoner, der lider af hukommelsessvigt, der undervejs bid for bid begynder at huske mere fra deres fortid.
En enkelt skuespillerinde vil jeg gerne dele ros til. Hun er tysker og hedder Antje Traue. Hendes karisma og charme overtager af og til scenerne fra Ben Foster, som hun deler mest screentime med. En ny action heltinde i kategori med bl.a. Kate Beckinsale, Rhona Mitra og Milla Jovovich.

Filmens historie har ikke rigtig noget nyt at dele med os, som vi ikke allerede kender fra tidligere film i samme genre. Personligt synes jeg stadig at film som Resident Evil og Event Horizon er bedre og flottere end Pandorum.

Men stadig en fornuftig underholdningsfilm, med okay action og et fedt soundtrack. Men ikke uhyggelig eller nyskabende. En skam.
Pandorum