Nej, nej, nej, nej !!!

2.0
Paranormal Activity…

Jeg burde have vidst bedre… Jeg hoppede i hullet med 2012, og nu har jeg gjort det igen – 2 gange på samme måned! Ja jeg burde virkelig vide bedre… især med tanke på, at jeg jo er en erfaren biorotte med +3 film pr. måned. Dette har gjort, at jeg med årene har udviklet en ganske raffineret 6 sans – der ofte har reddet mig fra de helt store skuffelser, men her i december er den åbenbart trådt ud af kraft, og har svigtet mig noget så eftertrykkeligt! Forhåbentligt kun midlertidigt.

Tilbage til filmen… Salen var fyldt – naturligvis med unge teenagere og forelskede kærestepar, der allerede inden filmstart nærmest sad ovenpå hinanden i åbenlys ”for” skræk!????

Jeg tror jeg må have været alderspræsident med mine imponerende 37 år… Jeg havde på forhånd intet læst om filmen – i hvert fald ikke hvad angik historien. Havde kun fået fortalt, at selveste Mr. Steven Spielberg havde udtalt, at det var den mest uhyggelige film han nogensinde havde set…

Der er det jeg tænker WHAT!? Hvad med film som:

* Aliens

* Ondskabens Hotel

* The ring (original)

* Exorcisten

blot for at nævne en håndfuld.

Well tilbage til filmen igen… suk! Jeg var på ingen måde skræmt – den første time slæber sig af sted og det eneste der lugter af noget spændende… det må være den kvindelige hovedrolles brystparti. Det sidder perfekt – og er den overvejende årsag til , at jeg i den første time ikke døser hen.

Filmens 1 time og 40 minutter foregår for 85% af tiden i et soveværelse – den resterende del af tiden får vi et kig i køkkenet, loftet og toilettet… spændende!

Bevares… der er et par chokeffekter. De sidste 1 minut og 12 sekunder er ganske underholdende – eller også er det tanken om at filmen er ved at slutte der gør en begejstret… jeg er i tvivl!?

På en skala fra 1 til 10 hvad angår uhyggelighed (10 mest uhyggelig) – så vil jeg give den 4.
På en skala fra 1 til 10 hvad angår chokeffekter (10 mest chokerende) – så vil jeg give den 3.

Filmen har et stort problem – den menneskelige relation træder først frem til sidst – Det er når mennesker er onde ved hinanden at tingene bliver virkelige uhyggelige – at et spøgelse eller ond dæmon fiser rundt og skubber til døre og laver fodspor er altså ikke scary på nogen måde.

Min bedste anbefaling? Se en anden film… og skal du absolut se den, så lån den på DVD og sluk lyset derhjemme.

Fra mig får den 1 stjerne – Den får filmen for det imponerende mediecirkus som er blevet sat i gang. Jeg bliver også nødt til at give 1 stjerne for det lækre brystparti foruden jeg ville være faldt i søvn…

Altså 2 stjerner herfra. ** Whhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Paranormal Activity