Min nye favoritfilm!

6.0
Filmen Avatar er min nye favoritfilm, den fangede mig efter få minutter og udviklede sig til en bjergtagende film. På 3 timer formåede Avatar at introducere mig for et helt nyt univers af mærkelig påfund fra James Cameroun. Denne film skal simpelthen ses!

Jeg gik ind til denne film helt uden nogen forbehold, hvilket jeg selv er glad for, da jeg så kunne danne min helt egen mening af filmen. Det budskab jeg fik ud af filmen er en påmindelse af firmaers grådige tilgang til ressourcer, hvor at den oprindelige natur og befolkning bliver tilsidesat. Samtidig ser man hvor vigtigt det er at samle viden om naturens sammenhæng på Pandora. Nogle rigtig flotte budskaber som er relevant i det moderne samfund.

James Cameroun formår samtidig at skabe en flot dannelseshistorie for soldaten Jake Sully, som netop bliver bedrevidende og dermed går fra at ville hjælpe firmaet med at udvinde det kostbare metal fra planeten til at hjælpe det oprindelige folk.

Selve universet er et helt kapitel for sig selv. Jeg er helt vild med den fantasi der har været i spil her. En meget original ide at alle organismerne hænger sammen i et netværk. Samtidig er naturen helt bjergtagende.

Jeg har valgt at give filmen 6 stjerner, da jeg under hele filmen var fastbundet til biografsædet, hvor jeg blev suget ind i det flotte univers og satte mig ind i personernes historie og udvikling. Jeg endte med at gå ud fra biografen med en følelse af, at det var den bedste film jeg nogensinde har set.
Avatar