Tam affære

2.0
Lad det være sagt med det samme. Ulvemanden har i mine øjne altid været et af de svageste af Universal Studios selvopfundne monstre fra 1940'erne. Det har muligvis skræmt livet af 40'ernes jomfruelige publikum ud i skrækfilm, men i dag kan man ikke andet end grine af det. Der skal mere til end en for datiden imponerende ansigtsmake-up og lidt hår, der stikker ud af skjorteærmerne.

Nuvel, det var i 1940'erne. I 1981 så John Landis' 'An American Werewolf from London' dagens lys, og min holdning til varulvefilm blev for evigt ændret. Med fantastiske make-up-effekter af Rick Baker, en stærk selvironisk distance til emnet og en vanvittig uhyggelig start, blev filmen en mega-succes, og er efter min mening en af de bedste og mest skræmmende film i genren, om end den ikke udelukkende er ældet med ynde.

Vi er nu i år 2010 og en genindspilning af 'The Wolf Man' fra 1941 er dukket op. Der er tale om Joe Johnstons 'The Wolfman' med Benicio Del Toro i hovedrollen. Et personligt projekt for Del Toro, der har kæmpet i mange år for at få filmen lavet.

Har det været kampen værd?

Læs hele anmeldelsen her http://www.navlefnuller.dk/?id=48
The Wolfman