Larmende dårlig

1.0
Jeg gad godt vide, hvornår "The Bounty Hunter" fik sit fuldstændig rædselsfulde soundtrack. Er det instruktør Andy Tennant, som fra start har ramt fuldstændig skævt i sit forsøg på at sætte filmens stemning? Eller er der sent i processen kommet en producer forbi og tænkt, okay, hvis vi nu pladrer noget høj musik oveni, så opdager publikum nok ikke, hvor dårlig filmen er?

Jeg har i hvert fald sjældent oplevet et soundtrack være så irriterende, som denne omgang ambient-muzak er. Men det er så også bare et symptom på, at "The Bounty Hunter" er en rigtig skidt film.

Præmissen er ellers ikke helt ueffen. En romantisk komedie om et fraskilt par, hvor hun er en ambitiøs retsreporter, der i jagten på en historie udebliver fra et retsmøde, hvor hun selv står anklaget. Og han er så dusørjægeren, som hendes bail bondsman beder om at fange hende, så kautionen kan reddes. Det ender naturligvis med, at de begge bliver rodet ind i opklaringen af en større kriminalsag og undervejs finder ud af, at de måske ikke burde være blevet skilt alligevel.

Som skrevet: Ikke noget helt dumt udgangspunkt. Men "The Bounty Hunter" er hverken spændende eller morsom og falder derfor pladask til jorden, tynget af et slattent plot og en handling, der springer rundt uden større sammenhæng i forsøget på at skabe sjove situationer. Hvilket så heller ikke lykkes ret tit.

Det med at tilsætte et halvfjollet krimiplot er tilsyneladende den nyeste trend inden for romantiske komedier. Det gjorde "Did You Hear About the Morgans?" også, og om lidt kommer "Date Night" med en lignende idé (og ser tilsvarende ringe ud). "The Bounty Hunter" er marginalt bedre end den førstnævnte, primært fordi Jennifer Aniston gør det rimeligt i den kvindelige hovedrolle. Til gengæld er Gerard Butler todimensionelt pinlig som dusørjægeren - han er tilsyneladende ved at sætte sin karriere over styr på at spille dumme mænd med store overarme i film som den her og "The Ugly Truth".

Men altså: Til trods for, at Aniston stritter imod med et par gode scener, er "The Bounty Hunter" kikset, plat og aldeles ligegyldig.
The Bounty Hunter