Pinlig udgave af en fed historie

2.0
Clash of the Titans, altså den originale version er faktisk en ret fed film. Selv er jeg stor fan af historien, og hele verdenen er oplagt at ligge på det store lærred. Dog fungerer denne version overhovedet ikke som jeg havde forventet eller håbet.

Filmen er spækket med pinligt dårlig dialog, og skuespillet er lige så ringe. Ikke engang vor egen Mads Mikkelsen levere nogen god præstation, da hans danske accent irriterede mig grænseløst. Actionscenerene fungere til dels, da du som seer føler dig udmærket underholdt, men der er intet spektakulært over kampene.

Holdet bag filmen har forgæves moderniseret et fantastisk univers. Det er synd og skam, da græsk mytologi er så fantastisk at en spillefilm med netop dette i fokus, kunne være utroligt spændene. Guderne er opreklameret, og Hades får aldrig mulighed for at vise sin fulde styrke i form af kamp.

Effekterne er overordnet set flotte, men det er intet særsyn, og når resten af filmen halter er det bare ikke nok til at bærer denne produktion. Ikke engang klimaks giver en forløsning, da den ultimative går forspildt i kedelige klichéer.

Jeg håber inderligt på at det filmiske synspunkt på græskmytologi vil forandre sig med tiden, og en respekteret filmkunster vil vove sig ind i denne verden. Se filmen hvis du vil underholdes, men forventet intet mere.
Clash Of The Titans - Titanernes Kamp