Robin Hood

3.0
Som udgangspunkt Fungere Scott's fortolkning af det klassiske eventyr, ganske udmærket. Dog har han valgt at fokusere på historien bag legenden, som han selv formulerer det. Dette er et spændene intiativ, da det forhåbentlig ville kunne skabe nogle nye kontraster, til den alleredde så genfortalte historie.

Som stor Ridley Scott fan havde jeg bestemt forventet, et brag af en storfilm og en mere seriøs eller hård side af den titelbærende karakter. Filmen start og indledende scener fungere på alle måder efter hensigten og jeg var sat i et lys af ren begejstring. Alle scener fungere som forventet, og med et mix af slow effect og heftige real time stunts, spiller Scott op til en storfilm uden lige.

Hans action scener er virkelig gennemførte, og virker efter hensigten hele filmen igennem. Dog taber han hurtigt pusten og efterlader publikum midt i et volapyk af romantik og komedie. For som Robin Hood langsomt finder den rolle han er så kendt for, mister filmen sit originale synspunkt, og svimler langsomt hen i et mudder af hollywood kvalme og klichéfyldt genbrug.

Han skulle have holdt sig ved filmens udgangspunkt og valgt at gå andre veje. For mig virker det som om at han, ikke havde nok indhold at putte i filmen og frygtede publikum svigt hvis han ikke fulgte en klassisk formular. Filmen levede på ingen måde op til mine forventninger, men skal dog stadig roses for sine utrolig flotte billeder og spektakulære slagscener. Jeg håber på en efterfølger, der kan levere den klassiske fortælling uden for meget ligegyldighed.
Robin Hood