Nu husker jeg hvorfor jeg ikke ser Woody Allen film

1.0
2 søde piger er i tvivl, 2 søde piger har uforløste behov, den ene pige er lidt lettere at lokke i kanen end den anden, latino lover dusker dem begge, 3-kants drama?, nej vent!-ikke på den måde: latino lover elsker måske sin ex, jamen så joiner den blonde søde pige da bare latino lover og hans ex i en herlig kærligheds-stuvning.

1ste søde pige giftes med kedelig amerikaner, men savner latino lover. 2. søde pige finder ud af at kærlighedsstuvningen måske ikke er så smart.

2 søde piger rejser hjem.

Hvor deprimerende at se en film som skal forestille at være en hyldest til kærlighed i den grad spy menneskets værste sider ud og fremstille dem som noget eftertragtsværdigt: kvinders hang til ustabile mænd, klicheen om det "vidunderlige sydeuropa", latterliggørelsen af såkaldt almindelige mænd, der ikke er "kunstnere". Hvis de 2 kvinder er typiske for vestlige kvinders tankegang og latterlige fascination af eksotiske mænd og kunstnertyper, så......nå drop det.

1 time og 32 minutters absolut ligegyldighed.Undtagen for Barcelonas bystyre, som sandsynligvis har sponseret makværket.

Lifes2short

Ps: hvis I vil se en god film med Javier Bardem, så se "No country for old men"-der er han suveræn i en suveræn film, hvor han ikke skal spille en god-damn klichee

Vicky Cristina Barcelona