Meget meget undervurderet

5.0
Quantum er nummer 2 med Daniel Craig og viderefører den stringente linie fra Casino Royale. Jeg hører absolut til den gruppe af filmelskere, som mener at den "nye" bond var en nødvendighed for seriens beståen. Væk er meget af ironien og humoren, men den var efter min mening også blevet trættende-tænk bare på den sidste med Pierce Brosnan, hvor han kører rundt i en usynlig bil!!!- Q er blevet fyret ( sorry John Cleese) og godt for det. Den ny bond er ganske vist stadig en supermand, men trods alt en mere realistisk en af slagsen, som ikke bare lige klarer alt med en gadget. og i øvrigt spillet fremragende af Mr. Craig.

Men det der frem for alt gør filmen så god er at den simpelhen er filmhåndværk i allerypperste klasse, som man kan nyde fra start til slut: den hektiske klipning, scenernes sammenbinding, farvernes komposition med vægt lagt på jordfarver, og hovedpersonens kraftige nærver, som gennemsyrer lærredet-her er der virkelig en mand, der VIL noget.

Kort sagt: den ny Bond gør modigt op med fortidens ironi og brager derudaf på alle 8 Aston Martin Cylindre og jeg glæder mig til den næste film.

Den 6 stjerne får den ikke, da handlingen er temmelig rodet, men som nævnt er filmen først og fremmest suveræn som ren FILMoplevelse.
Quantum of Solace