Nolan overgår sig selv igen

6.0
WOW. Det her er en fantastisk og fremragende film med et kanon godt plot. Det er spændende hele vejen igennem og flere gange er du i tvivl om hvornår det er en drøm og hvornår det er virkelighed.
Mange mente at Nolan ikke kunne overgå sig selv efter han lavede "The Dark Knight", men det har han godt nok. Det her er en film, der fungerer på utrolig mange niveauer og skuespillet er sublimt. Hvsi man mente at Leo spillede kanon i Shutter Island, så bare vent til her. Han yder efter min mening sit livs bedste præstation som Dom Cobb. Han fortjener at blive oscarnomineret for rollen. Hele filmen er fuld af oscarmateriele. Nolan skal nomineres for bedste instruktør og manusforfatter. Wally Pfister skal for bedste fotografering og de visuelle effekter er sublime. Avatar var flot, men Inception er flot på et højere niveau.
Jeg har kun lovprisende ord til Inception. Årets hidtil bedste film efter min mening.
Og så lige det sidste, så Nolan gør så genialt. Det sidste billede i filmen. Hvis du har set den, så ved du hvad jeg mener. Er det en drøm eller virkelighed. Jeg ved godt hvad jeg mener., Hvad mener du.
Inception