Té Usual Sospechoso

6.0
"The Usual Suspects" er måske overvurderet og er muligvis ikke den 8 bedste film i verden, men filmens 2nd halvdel er så fremragende at den i hvert fald fortjener en plads inde for top 25 af verdens bedste film.

Når man så også medregner de overbevisende skuespiller præstationer af Kevin Spacey (Verbal Kint), Gabriel Byrne (Dean Keaton), Chazz Palminteri (Dave Kujan) og Stephen Baldwin (Michael McManus) er jeg ingen tvivl om at den fortjener en plads i Top 20.

Filmens problem er at den er svær at forstå og problemet ligger især i opbygningen af filmen, man når ikke rigtigt at kende personerne i filmen og historien udvikler sig enten for langsomt eller for hurtigt mange gange.

Filmen er klart er værd at se, men er på ingen måde en af verdens bedste film. Jeg havde givet filmen 4½ hvis jeg kunne men det kan jeg ikke, så jeg valgte at give den 5.

Information. Min Stjerne kategorisering

1 Stjerne: En film der er så dårlig, at jeg ville ønske at jeg kunne spole tiden tilbage.

2 Stjerner: En film der kan tåle at blive set "1" gang, såfremt at det er en fredag aften hvor man ikke rigtigt har noget at lave.

3 Stjerner: En film der faktisk er god på nogle punkter, (fx. en god historie), men vor den samtidig er knap ligeså gode på andre punkter.

4 Stjerner: En film der egentlig er god på mange punkter. (fx. Skuespiller præstationer, musik, underholdning, uhyggelig). Men samtidig er dårlig på andre områder. (Ligesom 3, bare med flere ting der er gode)

5. Stjerner: En Film man stadig tænker over nogle timer senere, eller en film der kan få en til at holde vejret, eller en der får en til at grine klart det meste af filmen.

6. Stjerner: En Film der formår at imponerede, chokere, tænke sig om, underholde og så bagefter efterlade en med følelse af at man lige har mistet en ven.

The Usual Suspects