Ommer

2.0
Den første Hulk film var ok med nogle gode takter, men bestemt også nogle ommere.

Den nye (The Incredible Hulk) er slet ikke på højde med den første. Plottet er næsten ikke tilstedeværende og det handler i princippet kun om Banners flugt. Action er kun lavet for actions skyld og uden meget omtanke for om det er realistisk. I lang tid benyttes fx fuldstændig nytteløse lette våben selv om de udmærket godt ved hvad de er oppe imod.

Og sørme om ikke det hele skal ende der hvor der altid går galt. Vi ser det gang på gang. De skal pludselig have en modstander af samme kaliber - lad nu vær, vi så det i den første Hulk, vi så det i Ironman. Det er så forudsigeligt ringe. I nogle film er det passende, men i de to nævnte trækker det ned så det batter.

Og modstanderen er selvfølgelig tilsyneladende meget stærkere og ondere end Hulk (eller Ironman for den sags skyld). Lad nu være. Det er så ringe at det næsten gør ondt.

I denne film er man ikke godt nok underholdt til at den kan få bare en middel karakter. Plottet er elendigt og man sidder flere gange og tænker åh nej på filmskabernes vegne.

Se en anden film. Skal det være Hulk så se i det mindste den første, som var ok langt hen ad vejen, ind til den også kammer over.
The Incredible Hulk