Harvey Weinstein vs. Wayne Kramer

3.0
Crossing Over ”kunne” ha´ været en langt bedre film end den er men ender med, at være en ”light” udgave af filmene Crash og Babel osv. Historien i Crossing Over er klumset, uforløst og usammenhængende på mange måder, og det er der en ganske særlig grund til. Den store skurk er Harvey Weinstein, bossen af Miramax (også kaldet Darth Weinstein) som han dog ikke længere er en del af.

Instruktøren Wayne Kramer nægter, at vedgå sig den 113 minutters udgave som blev vist i de amerikanske biografer samt DVD & BD udgivelserne. Wayne Kramer´s oprindelige udgave var 140 minutter lang men Harvey Weinstein truede Wayne Kramer med, at sende Crossing Over direkte ud på DVD & BD, hvis ikke filmen blev skåret ned til 113 minutter, hvilket også betød, at alle Sean Penn´s scener er blevet klippet ud. Resultatet blev, at Wayne Kramer klippede sin film ned til 113 minutter under protest.

Om en 140 minutters versionen af Crossing Over ville ha´ været en bedre film er svært, at vurdere. Men dårlig er filmen nu slet, slet ikke.
Crossing Over