Winter's Bone

5.0
Winter's Bone er en af den slags som minder mig om hvorfor jeg holde så meget af film.
Dette er Instruktør Debra Granik kun anden film som er lavet over Daniel Woodrell roman af samme navn.Dette er ikke en mainstream film.En film som minder mig om denne er Frozen River hvor overlevelse er livet.Så hvis du kunne lide den vil du helt sikkert holde af denne film.

Ree Dolly lever sammen med sine yngre bror Sonny 12 og søster Ashlee 6 og en psykisk syg mor i landdistrikterne Missouri hvor hun tager sig af dem.De lever fattig og har kun lige til dagen. En dag kommer sheriff og fortæller at hendes far er løsladt mod kaution men at hans retssag er i næste uge og at han satte huset og skoven i pant for kaution og at hvis han ikke møder i retten mister de det hele.
Ree som hidtil har forsøgt at holde sammen på familien ser at det hele kan gå i opløsning og må derfor prøve at finde deres far.

Winter's Bone har en meget mørk og til tider deprimerende skygge over sig hvilket jeg synes er det rigtige for denne typer af film.

Jennifer Lawrence spiller som om hun er den pige og ikke har været andet en præstation som jeg mener er en oskar nominering.Af andre vil jeg fremhæve John Hawkes.Samspillet mellem Jennifer,John er helt forrygende

Vil gerne anbefale alle at se denne lille perle lille som stor.

Winter's Bone