EVP: Ånd på bånd

2.0
I ”White Noise” opdager en arkitekt (Michael Keaton), at hans afdøde kone prøver at kontakte ham … gennem hans videomaskine. Den hvide støj transmitterer signaler fra det overjordiske, og stirrer du længe nok ind i sneen på skærmen, begynder omridset af ånderne at træde frem!

For ikke-indviede minder det såkaldte ”electronic voice phenomenon” lidt om dengang, DR2’s Mikael Bertelsen kørte statsministerens nytårstale baglæns for at finde skjulte beskeder, men ”White Noise” tror fuldt og fast på sit spiritistiske indhold.

De let skræmte blandt publikum kommer til at hoppe i sofaen adskillige gange, men om du finder det okkulte gys klædeligt nedtonet eller frustrerende sendrægtigt, afhænger helt af dit temperament; personlig stod jeg af, efter en bifigur overlevede et fald fra 10. etage.

Da "White Noise" fik dansk biografpremiere i 2005, besøgte jeg EVP-eksperten Palle Vibe, som ikke kunne udelukke, at de døde taler til os. På Bries Blog-O-Rama kan du se, hvad der kom ud af dét møde - samt læse om hjernebølger, poltergejster og russiske koner, der flytter æg ved tankens kraft!

http://brianiskov.blogspot.com/2011/03/white-noise-evp.html
White Noise