Godt godt og mere godt :)

5.0
Du har intet udover dine handsker. Du er forladt med dine aggressioner. Griber ud efter dine handsker, for det er det eneste du finder tryghed i. Du har kun dem, og det er også grunden til du holder dig nær sækken. Bliver ved, og stopper aldrig. Ingen forstår, ingen kender din historie bortset fra få.

Savn af sin døde far hænger i den tomme luft, og Maggie arbejder som servitrice for at tjene nok penge til boksetræning. Hendes ønskede boksetræner Frankie vil bestemt ikke træne piger. Hun er gammel, langsom og ikke klar. Men hun er fast besluttede på, at det er det hun vil. Tidlig morgen sen aften, og man finder hende stadig ved sækken. Målbevidst. Hun får et skud, og Frankie bliver hendes træner uden sin gode vilje. Naturtalentet slår de fleste ud på første omgang. Næsen bliver grusomt brækket, og efter hendes ønske sætter Frankie den hurtigt på igen. Ingen læge, intet hospital bare ren og skær udholdenhed og vilje.

Sved, blod og smerte var, hvad hun måtte gå igennem for at købe et hus til moren, der sætter det værdiløst. Igen er det Frankie der er hende tættest.
Frankie elsker hende som det var hans egen datter. Derfor måtte han afslå de første titelkampe, men kunne til sidst ikke udskyde det længere, da hun absolut viste han hun var lavet af. Hendes modstander, en tidligere luder fra Østrig, er lusk og stor snyder. Kampen er ovre og vi står med en klar viden om Maggie er vinderen. Men pludselig kommer der en flyvende hånd i luften og rammer hendes ansigt.

Dramaet Million Dollar Baby er nomineret til over 4 oscars. Handler om pine, fare og kun en enkel tåre.
Maggie køre ”though ain’t enough” stilen, for boksning er det eneste hun har. Et tårevældende forhold mellem far og datter, bliver aldrig for gammelt. Fabelagtigt skuepil og filmeffekter, der skaber spænding.
Million Dollar Baby