Million Dollar Baby

4.0
En følelsesladet fortælling gemt bag hårdttrænede facader!
- En smertefuld og rørende rørende film af den amerikanske instruktør og medskuespiller Clint Eastwood med Hilary Swank og Morgan Freeman i hovedrollerne.

I filmen spiller Hilary Swank den fattige, men viljestærke, Maggie Fitzgerald, en kvinde med en stor drøm om at blive professionel bokser. Hun arbejder som servitrice for at tjene penge nok til boksetræning hos en træner, der har styr på alt fra teknik til at stoppe blødninger og sætte næser på plads i bokseringen. Men træneren, Frankie Dunn (Clint Eastwood) afviser hende groft, da han ikke ønsker at træne kvinder, - dette viser sig at være fordi, han har problemer på hjemmefronten med hans egen datter. Modvilligt går Frankie Dunn med til at træne den målbevidste Maggie, da det lykkes hende at få overtalt den ellers bestemte boksetræner. Forholdet mellem træneren og den kvindelige bokser udvikler sig til et spirende far-datterforhold opstår, og Frankie Dunn knytter sig så meget til Maggie, at hun bliver en erstatning for Frankies mangel på han egen datter. Maggie bliver efter kort tid både en god, rutineret og meget omtalt bokser. Maggie slår sine kvindelige modstandere ud inden første runde er omme og taber ikke selv en eneste kamp. Hun går fra at være en ubetydelig servitrice til at være en betalt og professionel bokser. Hun vier sit liv til den hårdslående kampsport, når sit mål, og tager senere også imod de konsekvenserne af at være den stærke, kvindelige kæmper i ringen, hvor de feje tricks bliver taget i brug, når dommeren vender ryggen til.

Endnu en enestående og yderst tankevækkende film af den Oscar-vindende instruktør Clint Eastwood, hvor man som seer kun kan blive fanget af handlingen og ikke helt kan undgå at skænke filmen en tåre eller to.
Million Dollar Baby