Nelem

5.0
Frankie træner Willie. Willie er en storslået boxer, der kan bide smerten i sig. Frankie vil føre ham til toppen, når han føler at Willie er klar. Samtidig er der dukket en pige i centeret for at træne. Efter at Frankie flere gange har afvist flere store kampe med Willie, gider han ikke mere. Derfor får han sig en ny manager der fører ham op til dem.
Da han får øje på Maggie, beder han hende om at gå, for han træner ikke piger. Flere gange beder hun ham om at træne hende, men samme svar hver gang. I en måned træner hun selv, med lidt hjælp fra Mr. Scrap, som arbejder i centeret. En aften for hun nok, og giver Frankie en masse grunde til at han skal være hendes træner. Hun er overbevist om at hun er god, og fortæller ham om sit forhold derhjemme, og at boksning er det eneste hun har. Af medlidenhed siger han ja. Efter at Maggie har opnået stor succes er hun parat til større kampe. Hun er glad for at kæmpe og samtidig elsker publikummet hende. Til sin helt store kamp bliver hun slået ud.
Frankie bebrejder Mr. Scrap for det, for Frankie var stoppet med at tage chancer. Hvad der videre sker, må i selv finde ud af. En film med masser af følelser og drama. Man bliver rørt af de følelser der indgår i filmen bla. forholdet mellem Frankie og Maggie – hvordan deres forhold er som far-datter.
En god film, der er til at følge med. Man kan føle spændingen undervejs, og man bliver engang imellem selv nervøs. Filmen er alle kronerne værd.
Million Dollar Baby