Skamfuldt og pinligt

1.0
Dette er en af de mest skamfulde og pinlige danske filmproduktioner i moderne tid. Filmen forsøger at være morsom, men jeg tror næsten der ville være større chance for at mærke bare en sitren i smilebåndet under en aften i selskab med Tobias Talbot.

Der er absolut INTET i filmen, der er "godt fundet på", medrivende eller spændende. Hvis der er noget der bare er LIDT godt, så er det skamløst løftet fra tidligere Olsen-bande-film. Alle involverede i produktionen burde direkte SKAMME sig - især animatorer og instruktør, som sørger for rigelige mængder "falden-på-halen"-komik og masser fuldstændigt usjove prutte-jokes. Nikolaj Peyk har med dette "manuskript" begået en brøler jeg ikke troede mulig.

Stemmeskuespillet er dog langt hen ad vejen i orden. I Yvonnes og Jensens tilfælde tæt ved PERFEKT! Mick Øgendahl og Jonas Schmidt sørgr dog for, at stemningen aldrig bliver god for alvor.

Alt i alt en film, som ikke kan anbefales. Jeg så den i Føtex i en rabatkasse for 20 kr, men købte den ikke - og det var altså UNDER ET ÅR EFTER, at filmen havde haft biografpremiere.
Olsen-Banden på de bonede gulve