Vellykket satsning på dansk romantisk julekomedie?

3.0
"Noget i luften" er et ganske vellykket forsøg på at lave en dansk version af den romantiske julekomedie, lidt i stil med den velkendte amerikanske af slagsen, men her er genren ganske fermt omsat til danske forhold.
Filmen er desværre kommet dårligt fra start. De fleste anmeldelser var negative - ufortjent efter min mening - og indtil videre har filmen kun solgt knap 18.000 billetter. Ikke meget i forhold til aktuelle danske blockbusterfilm som "Klassefesten" og den seneste "Far til fire", der har solgt i omegnen af de 300.000. Ud over de dårlige anmeldelser, som jo ellers ikke plejer at holde folk væk, må det have noget med dårligt tilrettelagt PR at gøre - måske har filmen haft for lavt et reklamebudget?
Det er synd, for filmen er faktisk en charmerende lille sag. Line Kruse og Robert Hansen er virkelig overbevisende som det unge romantiske par, der tror på kærligheden i en kold og materialistisk tid, og et snedækket og julepyntet København udgør den perfekte setting for de mange morsomme og romantiske scener i filmen.
Jeg håber i hvert fald, at der kommer gang i billetsalget, når nu julen for alvor begynder at nærme sig.
Noget i luften