Uoriginalt og elendig thriller

1.0
Man må undre sig over om andre anmeldere har set den samme film, fordi sjældent har jeg set en så uoriginal og elendig thriller som denne.

Filmen promoveres med en række store kendte navne som formentligt kan overbevise den gængse biografgænger om at der er tale om en solid film. Desværre er det ikke andet end billig indpakning og man må spørge hvad ideen er med at benytte en skuespiller som Gwyneth Paltrow hvis man alligevel tager livet af hendes karaktér efter 5 minutter og hun samlet af præsteret sammenlagt dialog på under 10 sekunder.

Ikke alene er plottet plat og uoriginalt og set bedre i mange andre lignende film, men filmen har så travlt med at sælge sig på baggrund af et par kendte navne fremfor at præstere noget seriøst skuespil. Adskillelige lange passager af handling bliver fremført som en moderne stumfilm uden den mindste form for dialog eller lyd andet end et deprimerende enslydende stykke elektronisk musik der kører i baggrund. På den måde præstere filmene at fuldstændig springe over, hvad der burde være, centrale dele af handlingen.

En film der på ingen måder er hverken Soderbergh eller publikum værdig.
Absolut blandt årest ringeste film!
Contagion