fabelagtig

4.0
Filmen er rigtig god. Jeg vil vove den påstand at jeg sammenligner den med signs. Signs er bedre men det er jo på mange måder samme prinsip.

Er lidt trist over hvor lidt man enlig ser til disse så kaldte monstre og er også ked af at deres navn er af en forkert opfattelse. godt nok ligner de ikke ET men den historie kunne nu godt være lidt bedre.

Selv om jeg elsker at leve i uvidenhed i slutningen af en film så følte jeg mig dog lidt FOR uviden. det eneste jeg ville bede om var at hvordan de kom til jorden men så heler ikke mere, har intet behov for at vide hvorfor, bare hvordan ;)

Og så elsker jeg den realisme der er i hele fortællingen. både med hordan tingene måske ville blive hvis der kom sådan nogle til vores planet og hvordan vi ville reagere selv i mexico hvor man her ser at selv om de ved vi alle er i fare så lader de ikke deres behov for kapital hindre dem i at udnytte siturationen :)

den får 4 stjerner fra mig af.

Kan varmt anbefale den men den mister de sidte 2 pga det lille faktum at man godt kunne bruge bare 5% mere viden og så at slutningen var smuk men de sidste 2 minutter var umætteligt plat. PLUS så skønt det var en film synes jeg der aligevel var alt for meget der var overlagt til tilfældigheder. :) ellers er Monsters en fed film skønt det fejlagtige navn.
Monsters