Jeg hader gysere.. Meeeen...

6.0
Der skal RIGTIG meget til før jeg gider gå i biografen og se en gyser. Især fordi de fleste gydere er så forbandet dårligt lavet. Enten er historien dårlig, eller så er skuespillerne ekstremt ringe - eller en kombination af dette, hvilket bestemt gør at man fremover frygter gyserfilm mere end selve filmene skræmmer én!

Men Paranormal Activity er anderledes. Det er en pisse-simpel historie! Et ungt par føler der er noget i deres hus - jamen hvorfor så ikke sætte et videokamera op og se om der sker noget uhyggeligt? Og sker der så noget uhyggeligt? Oh yeah!

Det er så simpelt som noget kan være og filmens budget er ekstremt lavt - filmet med håndholdt kamera og halvdårlig opløsning men for satan det fungerer. Det er så virkelighedstro at man nærmest selv ligger og kigger rundt om aftenen for at høre efter lyde og bare håber på man ikke bliver trukket ud af sengen!

Skuespillet er måske ikke det bedste men man skal også tænke på det faktisk ikke var en film der skulle være meget andet en instruktør-elevs afgangs-film fra sit studium. Men for fanden en film! Det er jo et mesterværk inden for sin genre og selvom filmen her er lidt i stil med Blair-witch Project så er den bare så gennemført til mindste detalje at man ikke kan andet end at give den topkarakter. Efter at ha set den her film tror man jo for alvor på der findes noget derude et sted, og hvorfor skulle det ikke være ondt?? Uhh

Der skal meget til før jeg går ind og ser en gyser-film igen - denne film har højnet mine krav betydeligt!

Oren Peli - NICE DONE !!

6 stjerner
Paranormal Activity