GAME OVER !!

6.0
Saw er bliver én af sin genres bedste film til dato. Og det er vel at mærke kun del 1 jeg snakker om - de 6 efterfølgere kan vi altid snakke om på et andet tidspunkt

Det er unægteligt en kæmpe succes - Også hvis man ser på boxoffice-listen. Med et budget på 1,2 mio $ formår den at hive næsten 103 mio $ dollars i kassen, og med 6 efterfølgere der alle har indbragt mange flere penge end der er lagt i projektet må det siges at være en økonomisk succes hele vejen rundt.

Nu til den subjektive del af sagen - Oh my bloody God! Det er jo hjernedødt godt udtænkt! Hele filmen igennem sidder man og prøver at regne ud hva' fanden meningen med det hele er - og bogstavelig talt ligger svaret lige foran en. Jeg husker stadig hvordan kuldegysningerne bredte sig over hele kroppen da de sidste minutter tikkede ud sekund for sekund. Og med det soundtrack der går igen og igen og hjemsøger ens indre bar man tænker på filmens titel gør også at man ikke kan andet end at elske denne film. Den ætser sig fast som syre i ens hjernebark og det er en film man kan se igen og igen!!

6 stjerner
Saw