Dejlig genforening

4.0
Så blev det tid for endnu en American Pie film - og mon ikke det er den sidste? - Det ligger slutningen ihvertfald op til det er, så jeg håber bestemt ikke der sidder nogle grådige pengemænd et sted og ønsker at lave én mere for jeg synes faktisk den er rundet rigtig godt af.

Jeg havde absolut ingen forventninger til denne film, men jeg blev positivt overrasket - Den er superplat i mange situationer, men.. Er det ikke også det der lidt kendetegner disse film og det vi kan lide ved dem? Jeg kan ihvertfald. Det skal så også siges at der er visse klicheer der godt kunne undværes, hvor det blir lidt for meget... Anyway, det er en dejlig varm film om genforening, gamle følelser der blusser op og at selvom man bliver voksen, så behøver morskaben altså ikke at stoppe.

Filmen er skruet godt sammen og bliver rundet super fint af - på alle måder - masser af referencer til de tidligere film bliver taget op og afsluttet på fin vis, så selvom den er skideplat så synes jeg det er en godt punktum. Så 4 fuldfede tærter herfra

4 stjerner
American Pie: Reunion