Forskruet men sjov

3.0
Ubeskrivelig er et ord jeg sjællent kan bruge og samtidig mene. Men denne film fik det dog aligevel til at ske.

Filmen sjov men samtidig helt forskruede.

Den vækker vrede i mig pga at selv om det er en film så kan det saktens ske at en hel skole først begynder at holde af en person når de er væk og så lader sig blive afhængelig af en person på den måde og gøre alt for at få mere der til at snærre i faderens sorg (skønt det ikke er så stort enda) Men havde det været mig havde jeg sagt at de elever kunne rende mig for deres vrang forestilling og indbilskhed over at kunne li knægten lige pludselig giver mig kvalme. Men alt dette kan man kun tænke HVIS man glemmer at faderen her gør noget meget forkert og at sønnen faktisk var direkte modbydelig ((Sorry men det synes jeg sku).

Faderen (robin Willams) kan jeg, selv om det måske lyder tosset, næsten tilgive. FOlk sked ham et stykke i forvejen og gjorde det faktsik også bagefter, han var en knægget mand og en meget nedgjordt mand, synes mest af alt bare han gav alle igen. Selv hans kæreste som jeg synes var den eneste der virkelig havde fortjent sønnens ord: Luder! Han var uretfærdigt behandlet og derfor selv om det helt sikkert var forkert, kan jeg ikke lade være med at frydes over den store lort ale de mensker fik i fjæset da han fortæller sandheden.

Synes ikke det er Robin Willams bedste film, men er glad for at selv om Robin er blevet gammel og desvære ser ud til at have mistet nogle ansigts træk, stadig kan få mig til at grine, græde og være glad.

Filmen er ikke dårlig og kan godt anbefales, ikke en der topper men vil man hygge, er den lige til sidebenet ) God fornøjelse
World's Greatest Dad