Mere af alt - bare ikke kvalitet

2.0
Kort fortalt:
De forhistoriske dræberfisk fra "Piranha" har fundet vej til et nyt søområde. Her dukker de op i et vandland, hvis sleske chef ignorerer alle advarsler, fordi de forstyrrer hans planer om at tiltrække kunder med stripper-livreddere og andre nyskabelser. Heldigvis har han en fornuftig steddatter, som også er marinebiolog og klar til kamp mod fiskene.

Holder den på nogen måde?
Well ... ja. Utroligt nok er "Piranha 3DD" langt mere slamagtig end forgængeren, for her er endnu mere absurd gore og endnu tåbeligere undskyldninger for at vise nærbilleder af bryster, der duver i slowmotion. Den to år gamle "Piranha" var et dejligt friskt pust, og denne fortsættelse er mindst et par klasser under, fordi den fuldstændig dropper spændingsopbygning og indre logik til fordel for fjollede optrin. Men den har stadig den samme politisk ukorrekte glæde ved kreativt udført gore, og så er dens afdankede, kyniske udgave af David Hasselhoff virkelig morsom.

Skuespillerne:
David Hasselhoff dominerer denne film med en storslået parodi på sig selv som både "Baywatch"-stjerne og popsanger. Efter omstændighederne er Danielle Panabaker også en acceptabel heltinde, men derudover er det piratfiskene, der skal have mest ros for at være gode til stirre ondt og snerre truende.

Dommen:
Objektivt bedømt er "Piranha 3DD" en rigtig dårlig film på alle parametre, men hvis man er til splatterhumor, er der alligevel en del underholdende scener undervejs. Og The Hoff er sgu sej. "Little ginger moron," siger jeg bare.
Piranha 3DD