Tomme tønder buldrer mest

2.0
Rigtig dårlig. Uden andre evner end at være grænseoverskridende og skuespillere der trods alt prøver at spille deres roller er denne film komplet ubemærkelsesværdig.

Der er ingen fremdrift i filmen, den er endda delt op i kapitler, for ikke at behøve at have en egentlig historieopbygning, samtidig med at man så kan fremstå lidt kunstnerisk, med sine inddelinger og prologer (Se mig, jeg er Stanley Kubrick).

Det er ikke fordi jeg er sart. Jeg er stor fan af Todd Solondz, og Happiness er en af mine ynglingsfilm - En film instruktøren her måske har ladet sig inspirere en del af?

Hvis det bedste man har at byde på, er at være ulækker og grænseoverskridende, så kan man lige så godt lade være. Det i sig selv er ingen kunst. På det punkt ligner den meget den mislykkede "Mysterious Skin" som dog er væsentligt bedre.

Bodil Jørgensens del af filmen er klart bedst. De tre andre er bare latterlige. De ender eller udsætter konstant sig selv i urealistiske, stupide situationer som jeg ikke kan forestille mig finde sted i virkeligheden. Delen med Jonas der bor hos Kurt Ravn, eller Mille Lehfeldt der laver bizar porno.

Pointen kan umuligt være at vise en del af Danmark de fleste ikke kender, i og med det næppe findes. Måske snare at vise vores grimme sider? Dog ros for at lave en anderledes, dansk film.
Smukke mennesker