Anmeldelse af alle filmene 1-3

4.0
Jeg anmelder hele serien her da jeg ikke før har vidst de andre var på siden.

Selve iden om disse film er gennemført geniale.
Det er ikke set andre steder før og man bliver skræft fra vid og sans gennem en masse sprædte chok bølger.
Det er hvad der er at sige om dem alle 3 til sammen.

den første film var spændene fordi er man en der, overtroisk eller ej, elsker at se når amatører prøver at fange spøgelser på film og kamera. Oftest ses disse film på youtube og man bliver grebet af stemningen hvis altså hvis det er mystisk nok. Det har man udnyttet sig af og man fristes til at tænke om det nu er sande optagelser, men dog så både i filmen samt ens logik fælder dens evne til at lade sig tro for direkte (guskelov) Men komplotttet er fedt, det er klart at det ikke lige som man har set så mange gange før KUN er små ting der sker og det self bliver nød til at gå op i en stører enhed for ellers kunne det jo var ved til evig tid. 1 eren er klart en fed anbefaling.

2eren var dog meget bedre da det gav en del mening (og tilføjer, det gav rigeligt mening så man var mæt her efter) Der sker meget federe ting i den end den forrige og jeg kunne meget godt lide idien om at man havde skiftet det bærbare kamera med kameraer der var i hele huset. ny tænkene, ny skabene og lige til at skide i bukserne over når det pludslig skete noget med en høj lyd.

3eren må jeg jeg indrømme at selv om den i starten var uhyggelig så synes jeg den gik for hurtigt i gang med den stører enhed. Måske fordi man var begyndt at miste ider til de små finesser som jeg helst gerne så en masse af til en start men synes denne gang var for lidt af. Den var uhyggelig men dog også lidt for voldsom, rent uhyggeligheds messigt. Men det der gjorde mest ondt var at historien nu tog overhånd. Ikke pga det paranormale men pg at man nu fik alt for meget af vide i stedet for at lade os blive i mystikken og lade den være der. Nu handler det pludeselig også om at vi skal vide alting selv om der er få løse ender så er der ikke meget at tage fejl af længere. Den mister også respekt i det faktum at den skulle foresetille at foregå i 1988 og selv om jeg selv er stærk modstanner af at man lægger mærke til den slags i en film i stedet for at nyde den så kunne jeg ikke lade være med at bide mig fast i over 4 ting der slet ikke eksisterede i 1988. Og så var jeg ikke vild med iden om at hvis det skulle forestille gamle optagelser at man så i det mindste ikke gjorde noget ved billed kvaliteten for så gode kameraer havde de ikke den gang (taget fra en ekspert der har givet mig oplysningen). Altså udemærket skræg film men man kan godt mærke at nu skal de sku til at passe på.

Jeg vil der ud over godt tilføje at jeg elsker disse film pg de er film. men jeg hader det de gør ved folk! FIlmene kom ud mens jeg selv gik på skole hvor at da den første og anden film kom ud begyndte en masse af eleverne at direkte tro på det og opfandt sindsyge historier der kun skræmte dem der havde lettere sind end dem. Derfor er du en der skal tage alvor af film så vent til du er moden med at se denne film, for et opdiktet spøgelse, en masse kameraer på dit værelse og i forladte huse i området gør IKKE at filmen er sand! ;) måske en personlig hilsen men siger det bare
Paranormal Activity 3