Vampyrhelte

3.0
En soldat omkommer i Irak-krigen men genopstår, efter sin begravelse i USA, som en vampyr og begynder herefter at bekæmpe kriminelle.

Debutantinstruktøren D. Kerry Prior står klar med sin første film The Revenant, der betegnes som en gyserkomedie. Der er imidlertid ikke et strejf af gys over den, kun en hel del kunstigt blod og andre effekter i den retning. Det er humoren der er i centrum som filmens drivkraft og det fungerer også nogenlunde, omend det kun er enkeltstående scener, der kan klassificeres som virkelig morsomme. Den underholder dog acceptabelt stort set hele tiden, til trods for den, for denne genre, noget lange spilletid på næsten to timer.

Ellers kan filmen minde en del om andre "kikset-superhelte-film", der er kommet de seneste år f.eks. Kick-Ass og Super. Der er optræk til lidt samfundskritik hist og her, men det fylder stort set intet og skal ikke tages seriøst.

Så konklusionen er at The Revenant kun kan bruges som et par timers ren underholdning, hvis man da hører til dem der godt kan underholdes af en alternativ og meget blodig vampyr-komedie.
The Revenant