En Dobbelt "Pandastisk" Efterfølger!

6.0
Så er det (igen) tid til at tæske de onde med dragekrigeren og co. Ja, Pandaen Po er tilbage, men i forhold til mange andre ujævne sequels - især indenfor animation, fungere 'Kung Fu Panda 2' fortræffeligt. Alt det gode er tydeligvis blevet stoppet ind i denne efterfølger, som ikke bare matcher forgængeren - den overgår den. Indholdet i handlingen har alt den skal bruge for at skabe en interessant stemning blandt sit publikum, for propfyldt med både spilopper og hurlumhej, komiske, spændende og lovende øjeblikke, og et festfyrværkeri af flotte og fangende effekter i 3D, løfter Dreamworks perfekt sløret til et nyt og endnu vildere Kung Fu eventyr, med den Pandastiske/fantastiske dragekriger. Efter min mening er denne film helt sikkert en af Dreamworks bedste animationsfilm - den titel scorede etteren også i en periode. Meget af den ros ligger i de ting, som jeg før nævnte, men jeg kan bare ikke lade være med at give gode komplimenter og ros til denne efterfølger, for jeg blev utroligt imponeret fordi filmen trodsede mine bange forventninger med sine charmerende tricks.

Holdet bag den første film er denne gang gået all-in. Nu er det ikke kun figurerne men også miljøet der har får noget mere ”On-Screen Time”, og det har på den måde skabt et fascinerende univers til den fremragende serie, takket være de vildt forskellige omgivelser vi støder på under turen. Derudover byder handlingen og historien i denne omgang på et så uventet twist, at det ville være et alt for stort ”spoil” hvis jeg afslørede det! Dog kan jeg sige at det er derfor historien i denne omgang fungere så godt, at man nærmest skulle tro det var løjn – især fordi vi her snakker om en opfølger (hvilke sjældent er film der overrasker historiemæssigt)! Tja, vi får en fin detaljeret og til tider ret sørgelig fortælling og forklaring om hvordan lille Po endte over ved gåsen Mr. Ping.

Alt i alt må man sige at projektet har båret frugt på alle de mulige og rigtige måder som det kan båres og fremvises. Endnu engang lykkedes det for holdet at hylde den populære kampsport, takket være filmens charmerende blanding af asiatisk inspireret livsfilosoferen, den dejlige dosis af betagende Kung Fu kampe, overraskende handlingstwist og alle de andre overraskende kanter man ikke kan undgå at nyde når først man har fået dem. Og jeg skal love for at der i den grad bliver sat skub for adrenalinsuset som aldrig slipper grebet i én under de nonstop action fyldte scener, med flot konstrueret animation, intelligent humor og troværdig brug af 3D.

Alt dette fører til at jeg ikke kan forhindre mig selv i at give anden omgang med den dejlige panda, en høj og velfortjent vurdering. Hold på hat, nudler og dine 3D briller, og oplev sommerens, månedens og årets bedste animationsfilm!

Den første rigtige animationsfilm, der har besejret Disney/Pixar!
Se Den!
Kung Fu Panda 2 (org. version)