LOL Lort Og Lort

2.0
Jeg forbeholder mig retten til anmelde både film jeg elsker og ikke kan lide.

Igennem tiderne har jeg til hver en tid forsøgt at tænke at de overfladiske, dumme, ignorente, snoppede, tjekkede og alt for poppede tøser og fyre man ser i reality tv kun er en facade og der ikke findes så mange af den slags typer. Filmen her hjalp på ingen måde på det.
Det bedste jeg har at sige om filmen er at skuespillet om den facade er så overbevisende at jeg vil hellere rådne op i en ørken end bo i usa men den salgs mennesker. USA giver mig ikke just et godt billed af dem selv.

Men på trods af det så er det jo ikke filmens skyld.

Men filmen KAN ikke anbelafes af mange andre grunde. Den flyder hen over de små vigtige ting der faktisk kunne gøre filmen god. Oprindeligt kan jeg godt lide film der også tager hånd om de problemer der er nede på jorden og ikke overdrevne med kæmpe slåskampe, biljagter mm. Men det her var lidt for kedeligt.
Skuespillet var ikke særlig troværdigt og der det var som om den sprang fra punkt til punkt til punkt uden at lade verdierne komme igennem, posetivt som negetivt.
Miley Cyrus er faktisk en udmærket skuespiller, og det er de andre også, men KUN udemærket.
Men slev en udmærket skuespiller kan gøre det bedre end hvad denne film viser, men måske er det filmens helhed der gav dem dette handicap.
Kort sagt: Hvis man vil se en film der vidst viser hvordan teenage piger i usa opfører sig, en film der er underdramatisk og bare kan opleves i det virkelige liv (altså unødvendig at opleve på film)
SÅ kan filmen anbefales.
Men ellers er filmen er tøse-popfilm, der ikke er min favorit genre, men selv for det har jeg set film i den katagori der gav mig mere underholding.

Sorry
LOL