Dansk mesterværk

5.0
Jeg har ventet i 3 år på at se denne film.
I første omgang var det pga. Thure da han efter min mening er en af de beste film skuespillere vi har Danmark, og så pga Karen Lise Mynster der bare er en af mine yndlings kvindelige danske skuespillere.

Jeg havde ikke regnet med at denne film var SÅ fed.
Roser flød ud af munden på mig som en chokoladekage med smeltet fyld, men jeg vil forsøge iherdigt på at begrænse det så det også kan forstås.

Først og fremmest var Thure Som sædvanlig skøn. Har op til flere gange udtrykt min begejsning på hans brede talent og hans held/udnyttelse af at få lov til at udføre det.

For det andet, ja det kan vel næppe gå ind over verdien af anmeldesen eller...?, Men filmen får mig så meget til at tænke på mig selv. Ved ikke om det er fordi jeg selv er skuespiller, manuskriptforfatter, men hvis det er fordi at jeg og andre kan føle det er pga det virkelig er de mandelige sider, så er det jo på ingen måde mindre end genialt.

I det hele taget er filmen fuld af føelser der går tilbage på seeren. Der er bevares film der får mig til at føle mere, men at komme over linjen til at få folk til føle noget som helst gør at filmen i vert fald kommer over de 3 stjerner. Den 4 fås for flot opbygning, genialt skuespil og god ide. Den 5 gives for filmens helhed, smuk, velskreven, fræk, intes, genkændeligt, kærlig, lækker, chokerende og morsom film i et.

Den mister dog den sidste stjerner for de små ting der kommer ind over filmen som man tror kommer til at have en stører betydning men i virkeligheden bare føre en på vildspor eller driller fokuset og gør en en smule forviret..
Fks: Hvorfor skulle vide ide at Moren er Sexsolog, og hvorfor starter hele filmen med at hovedpersonen som dreng ser en porno film og derved henleder folk til at tro at sex er en stører del af filmen en føelserne, og borset fra han boller med en del piger i løbet af filmen, virker det ikke rigtig som en vigtig detalge men blot en sjov scene der ligesågodt kunne være en flashback midt i filmen.

Men filmen røg direkte ind på min top 50 og den kan varmt anbefales, mand.... så vel som kvinder ;)
Sandheden om mænd