Cassavetes' datter debuterer med giallo-inspirerede sexvampyrer

3.0
Det er kærlighed ved første blik, da Paolo og Djuna ser hinanden. Der er bare den hage, at hun er vampyr, men til sidst bliver hun overtalt til at bide Paolo, og han bliver indviet i den hemmelige loge af elegante vampyrer. Men idyllen bliver brudt, da Djunas uvorne lillesøster kommer på besøg.

Xan Cassavetes, datter af John Cassavetes, debuterer som forfatter-instruktør med en film, der ligger meget langt fra hendes fars ultrarealistiske stil. "Kiss of the Damned" er tværtimod en visuelt lækker, farvemættet film, hvis stil også er tydeligt inspireret af italiensk horror. I bund og grund er det en historie om kærlighed kontra lyst, men desværre er fortællingen ret ufokuseret, og Xan Cassavetes har truffet et underligt valg ved at besætte filmens tre store kvindelige vampyrroller med franskmænd, som kommer til at virke temmelig stive i det. Selv om Roxane Mesquida samtidig er dejligt farlig som lillesøsteren.

"Kiss of the Damned" er nu stadig en film med mange gode detaljer, og efter nogle år, hvor vampyrer er blevet taget som gidsler i lidende teenageromancer, var det fedt at se en vampyrfilm, hvor der i den grad er tryk på seksualitet og monstrøsitet omkring blodsugerne.

Set på CPH:PIX 2013.
Kiss of the Damned