Klassisk action film der har hvad den skal

4.0
I min samling af 2112 film er mindste delen utvivlsomt action film med skydevåben, biljagter, eksplotioner, fangene sarkastiske og seje udtryk og frem for alt robotter.

Men naturligvis vil man finde de 4 Robocop film som jeg har bevaret på både VHS og DVD i mange år og som var en af de få af sin slags der både gjorde indtryk og som kom på "actionfilm favorit listen" i mine yngre dage.

Kunne saktens sammenligne den nye film med de gamle men har også måtte indse, efter flere gange med dette forsøg på andre film, at det ikke altid er det bedste man kan gøre når der skal anmeldes film. For nogle gange lever nyskabelserne ikke op til de forrige film og så kan man betrakte det som en dårlig film. Men hvis man ind i mellem ser bort fra den forfædre kan det enlig være en ret god film alligevel

Jeg er ikke, har aldrig været og bliver nok ALDRIG en rigtig action film fan med anden end folk der slår på tæven, men det glæder mig når der er film der faktisk kommer igennem mit kritiske nåleøje.

Jeg er desværre så kritisk at se de fleste actionfilm i samme genre som overfladiske drengerøvsfilm uden ordenligt indhold andet et at skyde vildt omkring som og skabe sig som en tosset. Så jeg vil hellere se en film der sikkert i de flestes øjne er for "blødsøden" hvor der spiller ordenlige følelser ind over og samtidig giver en nogle små stik i kroppen i form af både vrede og lyst til selv at tage en gun og plaffe knolden af r*vhullerne. Og oven i købet giver den et fantatisk, måske lidt uhyggeligt, nøje biled af hvordan folk ville reagere hvis hele dette eventyr faktisk kom til virkelighed. Både med alm borgere og de korrupte ledere og verdensmænd.

Robocop kan bedst sammenlignes med en vellavet tørkage: Jeg bryder mig ikke om tørkage men ind i mellem kan der laves en der netop er sprød, saftig og smagfuld nok til at jeg vil sætte tændern i den. Verken for meget eller for lidt.

Kan anbefales til folk der skal se an aktion film for første gang og skal starte blidt ud :)
RoboCop