Sygt og helt afsindig dårligt

1.0
Efter at have hørt en fandens masse lort om at den her film skulle være den sygeste, klammeste, og allermest ubehagelige film der nogensinde er lavet, så måtte jeg lige tjekke den ud, og må da for resten også indrømme at da jeg hørte hvad filmen egentligt havde og byde på, var jeg skræmt for hvid og sans, men da jeg endeligt fik set den, blev jeg nærmest rasende. Ja den her film er bundpervers, men også grænseløst tam.


Spoiler alert:
Den følger to kvinder som selvfølgelig skal være amerikanske, som er på en form for ferie i et eller andet sjovt sted i Tyskland, hvor de på en køretur får deres dæk punkteret og må søge hjælp i det nærmeste beboet hus som så sjovt nok er ejet af den her pensioneret kirurg med de her ekstreme perversioner om at et eksperiment der skal skabe en menneskeligt tusindben.......prøv og forestil jer hvordan hulen det faktisk er muligt!. Den imbecile og utilgivelige perverse psykopat af en filminstruktør skulle i spændejakke på den lukkede afdeling resten af hans liv.

Lad mig lige afslutte med at sige at efter en del negative anmeldelser på diverse gyserfilm, vil jeg dog konstatere at jeg ikke hader gyserfilm, jeg kan godt lide gyserfilm selv nogen der faktisk er klamme og syge såsom Audition og Antichrist, ja faktisk selv cannibal holocaust kunne jeg beundre, men The human centipede er bare skrald udover alle grænser.
The Human Centipede