De første 15 minutter er sjove...

3.0
De første 15 minutter af Det Perfekte Kup er aldeles morsomme.
Jeg lider ikke af fine fornemmelser, når det kommer til film. For mig kan en lav-budget film med få eller ingen kendte skuespillere være lige så god, som en "mainstream"-film. Ja, faktisk syntes jeg ofte, at "smalfilm" er bedre end "mainstreamfilm", da de ofte er mere originale, og arbejder under friere rammer.
Desværre lever Det Perfekte Kup ikke op til min tese. Selvom de første 15 minutter er rigtig morsomme, så bliver filmen kedelig, triviel og "usjov" de resterende 60 minutter. Der er masser af sjove og morsomme situationer i starten af filmen, men resten af filmen er nærmest blottet for grin og humor, og den sidste halve time har faktisk ingen underholdning i det hele taget.
Filmen lover rigtig godt, men bliver hurtig kedelig.
Ydermere, så forsøger filmen også at "stræbe opad" ifht. at have kendte skuespillere. Robert Hansen står som den øverste skuespiller, og man anledes til at tro, at han er hovedpersonen. Men han er kun med i de første 2-3 minutter, og herefter ser vi ikke mere til ham. Til gengæld er de 3 reelle hovedpersoner helt nede i bunden af skuespillerlisten på cover-forsiden.
Det perfekte kup