Afslutningen på The Hunger Games

4.0
Jeg synes filmen var lidt for langsom i nogle af scenerne, blandt andet i starten hvor der ikke rigtig sker noget vigtigt for historien. Fx der var nogle af dialog-scenerne, som de bare prøvede at få til at blive ved og udfylde noget af tiden. Ikke fordi jeg generelt bare har noget i mod langsomme film, jeg synes bare at nogle af scenerne blev lidt for langtrukkede.

Men nogle af de gode ting var, at actionscenerne var rigtig spændende. Specielt en scene nede i Capitols tunneller, hvor Katniss og hendes venner bliver angrebet af nogle monstre kaldet "Mutaer". Den scene var rigtig spændende og intens, og helt sikkert en af de bedste scener i filmen.

Den blev rigtig spændende til sidst, hvor det hele blev afgjort af Katniss hvor man virkelig føler, at et helt lands skæbne står på spil. Men slutningen var ikke så god efter min mening, som blandt andet var lidt for lang og der var nogle af karaktererne som blev lidt uforløst.

Alt i alt blev var det rigtig spændende at følge Katniss, og hendes kamp mod den onde President Snow. Men Mockingjay Part 2, var nok ikke den bedste i serien, men det var en værdig afslutning på den populære filmserie, som nu er slut.
The Hunger Games: Mockingjay - del 2 - 2 D