Et teknisk mesterværk

5.0
The Revenant er den nye film, med Leonardo DiCaprio og Tom Hardy og den er instrueret af Alejandro Inarritu, manden bag Birdman, som vandt en oscar for bedste film sidste år. Denne film har helt sikkert chancen for også at gøre det.

Den her film er en af de flotteste optagede film, jeg nogensinde har set. Kameraføringen var intet mindre end fantastisk. Der er mange scener, hvor kameraet følger en actionscene i flere minutter, og jeg synes at det gav en meget realistisk stemning i filmen. Der blev også brugt naturligt lys fra solen og ild, og der blev næsten ikke brugt kunstigt lys, hvilket jeg synes var rigtigt sejt.

Leonardo DiCaprio gav også en rigtig god præstation. Man håber igennem hele filmen, at han får det godt igen og overlever. Jeg tror og håber virkelig at han får sin fortjente oscar, selvom det nok er lidt sjovt at han får den for den her rolle. Tom Hardy spillede også rigtig godt, og hans karakter er modbydelig og næsten ondskabsfuld, og man hader ham virkelig gennem filmen.

Som sagt virker filmen meget realistisk, og der er især en voldsom scene med en bjørn, som jeg næsten ikke kunne forstå hvordan de fik optaget. Det var i hvert fald en meget skræmmende scene.

Det eneste problem, som jeg har med filmen er slutningen, hvor jeg ikke føler at man blev tilfredstillet nok, og så var filmen måske en anelse for lang. Resten af filmen, elskede jeg.
The Revenant