Tak, Cap.

5.0
Captain America var ude på en mission, som han ikke burde have klaret. Han skulle redde stumperne fra en række mindre gode superhelte film - hverken Iron Man 3, eller Thor The Dark World levede op til mine forventninger.
Men typisk for Captain America, når det ser mest sort ud - så er han bedst.
Indtil nu var min favorit Marvel film The Avengers, knebent foran den første Iron Man film. Joss Whedon gjorde et fantastik job i at samle Avengers, så man følte at det blev en helstøbt film med plads til alle heltene.
Men i mine øjne er han blevet overgået af brødrene Russo. Historien i Captain America: The Winter Soldier, er langt mere interessant end i The Avengers - og action er noget af det bedste der er lavet i en film, nogensinde.
Selvfølgelig er Cap. en superhelt, med kræfter ud over det sædvanlige - men alligevel accepterer man ham uden de store problemer, for han er jo ikke usårlig overfor kugler.
Nick Fury (Samuel L. Jackson) gør god reklame for en kommende Nick Fury film - bla. via en af de bedste biljagter der er lavet på film - og så er han jo som altid cool.
Indtil nu var Captain America den mest usynlige superhelt, af dem alle - den tid er slut. Han er lige rykket op i superligaen. Nøj, jeg glæder mig til den næste.
Captain America: The Winter Soldier