Absolut godkendt.

5.0
Seriens bedste motorcykel/biljagt trækker en ekstra stjerne i forhold til handlingen - som har et par plothuller. Men de få huller i historien drukner totalt i et forløb som lever glimrende op til de forrige film.
En af styrkerne ved serien er at holdes fast i et fast team, som løbende er blevet udskiftet og udvidet så der idag er en glimrende balance og rollefordeling - stadig med Cruise som seriens midtpunkt.
Jeg kunne godt have ønsket mig lidt mere troværdig suspence - men som sagt så opdager man det næsten ikke, på grund af en flydende fortælling, hvor den ene actionscene afløser den næste.
Rebecca Ferguson er godt spottet som actionstjerne - hun er i samme kaliber som Scarlet Johansson er i Avengers. Hende kommer vi forhåbentligt til at se mere til i de kommende film i serien.
Min favorit er stadig MI 3 - hvor JJ. Abrams selv stod ved rorpinden. Men action fåes simpelthen ikke bedre - og jeg glæder mig allerede til at gense den og tilføje den til samlingen. Herligt at Cruise har annonceret at serien fortsætter, der er fuld valuta for pengene.
Mission: Impossible - Rogue Nation