Inderst inde - 2 D - Org.vers.

4.0
Det er efterhånden svært at kende forskel på Pixar og Disney. Begge laver computeranimerede film i høj kvallitet - og med Cars/Planes smeltede de bogstaveligt sammen.
Inderst inde har lånt mange elementer fra Disney - Joy/Glæde minder i høj grad om Tinker Bell, og fantasilandet i Riley's hoved fik mig til at tænke på Alice i Eventyrland.
Alligevel er det absolut en fuldgyldig Pixar film, godt skruet sammen af Pete Doctor som på mange måder repræsenterer det oprindelige i fra den talentfabrik som Disney ellers har "lånt" temmeligt meget fra. Samtidig synes jeg også at jeg kan genkende en animationsstil som får mig til at tænke på The Flintstones - Joseph Barbera og William Hanna's gamle tegneserie.
Det er tydeligt at se, at Pixar har valgt den gode historie - og har valgt at producere film med to års intervaller, som i starten.
Til gengæld er jeg ret bekymret over den fart der er over selskabet, de næste to år. Hele 4 film! Det virker alt for grådigt, og de vil nemt komme til at skygge over hinanden.
Inderst inde - 2 D - Org.vers.