Flot tidsbillede.

4.0
Hvor er det fantastisk at vi lever i en tidsalder, hvor et ægteskab ikke behøver at være en praktisk foranstaltning for at tilfredstille omgivelserne.
Det er ikke første gang Todd Haynes går tilbage til 50'erne for at vise os problemerne ved et ægteskab, hvor den ene af parterne i virkeligheden hellere ville leve med en af samme køn. I Far from Heaven var det bare manden som hellere ville noget andet.
I 1950'erne var det stadig A man's world - og det var patriarken som havde det sidste ord, især når det drejede sig om forældremyndighed. Det ændrede sig med rødstrømpernes indtog - og i slutningen af 70'erne var billedet næsten vendt 180 grader, som man så det i Kramer mod Kramer i 1979.
Nu handler filmen selvfølgelig mest om forbudt kærlighed, og det er da altid interessant - selvom det også er en anelse forslidt, efterhånden. Men skuespillet er glimrende, jeg synes måske at Cate Blanchet er lidt for poleret.
Det bedste ved filmen, er tidsbilledet som virkelig er flot lavet. Man føler virkelig at man er taget 60 år tilbage i tiden.
Carol