en af de film

2.0
Jeg HADER film hvor man hele tiden skal prøve at gætte på Hvad de egentlig snakker om, hvor de er og hvad de laver der. En disciplin George Clooney var ret god til for et par år siden..

Den fortællerstil er der åbenbart en del der elsker, men jeg synes det ødelægger en hver for form for underholdede element som jeg synes der skal være i en hver god film.. Også dokumentarer..

Om det er morsomt, spændende, interessant eller noget helt fjerde, er lige meget, men man skal først og fremmest være underholdt.. Sicario er ingen af delene..

Samtidig er det også et problem, at jeg ikke rigtig ved hvad nyt den skal bringe.. Fortæller de om hvor stort et problem kriminaliteten er i Mexico og USA? det ved vi godt.. Fortæller den om amerikanernes svigtende moral, når det gælder egne interesser? det ved vi godt.

Op mod 1600 nazister, nogen af dem bestialske massemordere, hjalp amerikanerne primært med at jagte kommunister under hysteriet i efterkrigstiden, men også indenfor forskning blev de brugt.. Så morale ved vi godt er en relativ størrelse--
Sicario