Langt bedre end forventet.

5.0
Jeg var mellemfornøjet over Man of Steel - Supermans forhistorie og flashbacks fungerede fint. Men en del af historien er også Clark Kents kamp for at forblive anonym og drillerierne med Lois Lane.
Snyder er ikke den store historiefortæller, han er først og fremmest en fantastisk billedstormer - og han er en sand kunstner på det felt. Måske den bedste indenfor filmverdenen.
Vi havde selvfølgelig ikke behøvet at få batmans oprindelseshistorie, en gang til - men for stemningen og forløbet i filmen var det vigtigt.
For mig er Batman verdens bedste superhelt, og det lykkes at skabe en rigtig god udgave af ham af Affleck/Snyder i fællesskab.
Jeg synes faktisk det lykkes Snyder at ramme tegneserieuniverset, ret perfekt - ikke milevidt fra hans fantastiske præstation med Watchmen. Men dog for overfladisk til at komme helt derop overhovedet.
Man så Snyders begejstring for at Lex Luthor skulle præsentere Bruce Wayne for Clark Kent - det virkede bare underligt akavet. Jesse Eisenberg gjorde en god figur som Lex, akavet og genial på samme tid.
Billederne var enhver tegneserie freaks vådeste drøm, og de blev ikke hakket i stykker af en endeløs kamp som i Man of Steel. Snyder havde lært noget.
Samlet var jeg positivt overrasket. Historien halter stadig lidt - men fungerede. Og det visuelle er betagende. Samlet set bliver det til store 4 stjerner eller 5 små - jeg vælger at runde op til 5, fordi Snyder lærte af fejlene fra den første.
Batman v Superman: Dawn of Justice - 2 D